639PB

Информативен лист

pdfГарнитура шила - 639PB

Профили

Awl tip

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина тежина
Гарнитура шила 617777 639PB - 4 140
Округло, рамно шило 639A 165 1
Округло шило, искривено 90 степени 639B 165 1
Округло шило, двојно искривено 639C 165 1
Округло шило, двојно свиено, со краток врв 639D 165 1
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
  • Прирачни

    Широкиот ранг на алати се наменети за различни целни групи на корисници. Стегите обезбедуваат брзо и едноставно стегање.Тркалата за сечење и брусење се создадени за работа и со цврсти и со меки метали, пластики, итн.
  • Моќен фат

    Алатите на Униор за силен фат се разликуваат по тоа што обезбедуваат силен фат на предметите на кои се работи без повреда. Водилките во стегите овозможуваат прецизно движење на челустите со брзо - подвижната рачка. Монтажата на ротационите основи овозможуваат да се прилагоди на предметот на кој се работи.
  • Материјали со врвен квалитет

    Добро осмислениот дизајн и прецизното производство спречуваат оштетување на предметите на кои се работи дури и под големо оптеретување. Со вакви карактеристики, ефикасните Униор алати се вистинскиот избор за занаетчиите кои бараат квалитетни, трајни и издржливи алати.