Гарнитура изолирани насадни клучеви VDE TBI рачка

629CS6VDETBI

Атрибути на производот

Set includes:

  • 6x insulated socket wrench with VDE TBI handle (article 629VDETBI) dim. 5.5, 6, 7, 8, 10, 13

Повеќе за производот

Профили

Article made according to VDE standardssocket 6-point

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура изолирани насадни клучеви VDE TBI рачка 617050 629CS6VDETBI 5.5 - 13 6
Насаден изолиран клуч со рачка VDE TBI изведба 629VDETBI 5.5, 6, 7, 8, 10, 13 6

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Ергономската рачка е изработена за заштита на вашите дланки.

  • Безусловна заштита

    Униор изолираните VDE алати обезбедуваат безусловна заштита дури и кога се користат во живо коло со над 1000 волтен потенцијал. Намената на сите алати е темелно потврдена по основ на ударна сила, електрика, отпорност на пламен, изолација, лепливост и тестови за печат, така што секој алат се тестира индивидуално.
  • Високо-квалитетен челик

    Изолирани клучеви, клешти, ножици, одвртувачи и други алатки за работа со електрични и други енергетски инсталации се изработени од високо-квалитетен челик за алат со дополнителна заштита и дизајниран за едноставна и безбедна употреба.
  • VDE прописи

    VDE изолирани и тестирани во согласност со прописите VDE, Униор алатките за работа во живи електрични средини излегуваат во пресрет на барањата на меѓународно признатиот Европски EN 60900 стандард.