619E

Повеќе за производот

Профили

Премиум цврст јаглероден челикДоживотна гаранција

Атрибути на производот

 • материјал: специјален хард хром ванадиум челик
 • ергономски тешки двокомпонентни рачки
 • врв обложен со заштита од корозија
 • рачка со ротирачко капче
 • за навртки со профил како пентаграм
 • употреба: за понови модели на Apple ајфони
#title#
шифраЗнак за ѕвездаст TS профилДодатна должинаДолжинаДијаметартежина-- prazen stolpec --
623364TS 1601532,512.6
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Ергономски дизајнирани рачки

  Супериорниот квалитет на материјали употребен во линијата на Униор одвртките е надополнет со ергономски дизајнирани рачки за да се обезбеди одлично здржување.
 • Тро-компонентна рачка

  Со оваа комбинација на меки и тврди површини, специјалната тро-компонентна рачка - патент на Униор - осигурува комфорна и ефикасна изведба со минимален напор на рачниот зглоб додека се работи.
 • Фат отпорен на лизгање

  Способни да одговорат на различни профили на завртка и изложени иновативни трокомпонентни рачки, УНИОР одвртките осигуруваат голема ефикасност и фат отпорен на лизгање.