619E

Атрибути на производот

 • материјал: специјален хард хром ванадиум челик
 • ергономски тешки двокомпонентни рачки
 • врв обложен со заштита од корозија
 • рачка со ротирачко капче
 • за навртки со профил како пентаграм
 • употреба: за понови модели на Apple ајфони

Повеќе за производот

Профили

Премиум цврст јаглероден челикДоживотна гаранција

#title#
шифраЗнак за ѕвездаст TS профилДодатна должинаДолжинаДијаметартежина-- prazen stolpec -- 
623364TS 1601532,512.6
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Прецизност

  Алатите за употреба во електрониката се разликуваат по прецизноста во произведувањето и одличната функционалност, што гарантира комплетен спој со предметот на кој се работи, дури и во тешко достапни места.
 • Ефективност

  Алатот обезбедува неколку функции, како што се: сечење, отстранување и притискање кабли, што ја забрзува работата и без дополнителен физички напор.
 • Издржливост

  Врвните материјали спречуваат брзо абење на алатот, безбедносните елементи прават поправките да се вршат без ризик од повреди и ергономскиот облик осигурува безбедна и едноставна употреба.