Плоснат одвртувач TBI со шестоаголен додаток

600TBI

Повеќе за производот

Профили

Одвртувач профил плоснатПремиум цврст јаглероден челикДоживотна гаранција

Стандарди

ИСО 8764-1,2

Атрибути на производот

 • врв од: специјален хард хром ванадиум челик, целосно зајакнат и кален
 • хромирано стебло на одвртката, бруниран врв
 • рачка: ергономска форма
 • трикомпонентен материјал
 • отвор во рачката за закачување
 • изработена според стандардот DIN ISO 2380-1: 2006 и DIN ISO 2380-2: 2006
#title#
шифраДебелина х ширинаДодатна должинаДолжинаДијаметарЗнак НХ профилтежина-- prazen stolpec --
6116801.0 x 5.51002005868
6116811.2 x 6.5125235610103
6116821.2 x 8.0150270713143
6116831.6 x 10.0175295813171
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

Safety (фотографии)

Don't use a screwdriver for stirring paint.

Don't use a screwdriver with rounded edges or tips; it will slip and cause damage to the work or yourself.

Don't use a screwdriver near live wires or for electrical testing.

Don't use a screwdriver for prying, punching, chiselling, scoring or scraping.

 • Ергономски дизајнирани рачки

  Супериорниот квалитет на материјали употребен во линијата на Униор одвртките е надополнет со ергономски дизајнирани рачки за да се обезбеди одлично здржување.
 • Тро-компонентна рачка

  Со оваа комбинација на меки и тврди површини, специјалната тро-компонентна рачка - патент на Униор - осигурува комфорна и ефикасна изведба со минимален напор на рачниот зглоб додека се работи.
 • Фат отпорен на лизгање

  Способни да одговорат на различни профили на завртка и изложени иновативни трокомпонентни рачки, УНИОР одвртките осигуруваат голема ефикасност и фат отпорен на лизгање.