Ножици за сечење арматурно железо челни

598/6

Атрибути на производот

 • материјал: челусти од специјален хард хром ванадиум челик
 • ножеви променливи и подесливи
 • ивиците за сечење посебно индукционо појачани
 • рачки од челични цевки, лакирани, јаки рачки со цврста пластична облога

Предности:

 • амортизери на зглобови апсорбираат удари на рачките, кои се појавуваат кога се сече појака шипка

Повеќе за производот

Профили

Form of cutting jawsPremium plus carbon steel

#title#
шифраLenghtThicknessWidthAdditionsl lenghtтежина-- prazen stolpec -- 
608442100046100434130
Челна маказа за сечење арматурно железо 598/6 капацитет на сечење (10N=1kg)
шифраLenghtЖица макс.1600 N/mm² Макс. дијаметар (мм)Жица макс.650 N/мм² Макс. дијаметар (мм)
60844210001113

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Резервни делови

 • Безбедно сечење

  Дизајнирани за сигурно и прецизно сечење на челичниот лим, армирање бетон, жици и кабли, PVC цевки, но и макази за обрежување грозје, макази за работа во овоштарници и виногради, разновидната линија на Униор маказите ги докажуваат своите предности кај широкиот опсег на професионалци и корисници дома.
 • Супериорен квалитетен челик

  Изработени од супериорен квалитетен карбонизиран челик, Униор маказите имаат калапесто ковани челусти, индукциски појачани острици, и солидно изолирани рачки, и исто така се карактеризираат со ефикасна површинска заштита.
 • Калени острици

  Со совршено калени острици можете да работите без употреба на сила и со одлични резултати.