592R-PLUS/7DP

Атрибути на производот

 • материјал: специјален хард хром ванадиум челик
 • ковани
 • ножеви индукционо појачани
 • рачки двојно обложени со пластика
 • завршна површина: лакирана

Предности:

 • 10 пати поголема издржливост
 • вметнато ноже со тврдост од 64 HRC
 • екстремно посилно вградено ноже
 • побрза и покомфорна употреба
 • поширок спектар на употреба
 • ергономски обликувани рачки за побрза и полесна употреба
 • вградено ноже за подолга трајност

Употреба:

 • за сечење брусен лим 400N/mm² до дебелина од 1,5 mm

Повеќе за производот

Профили

Рачките се изолирани со дупли слој на изолацијаФорма на челустиЗа долги, непрекинати краевиПремиум цврст јаглероден челикДоживотна гаранција

#title#
шифраДолжинаДодатна должинатежина-- prazen stolpec -- 
61319635065880
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

За долги, непрекинати краеви

Употреба (видео)

Related products

 • Безбедно сечење

  Дизајнирани за сигурно и прецизно сечење на челичниот лим, армирање бетон, жици и кабли, PVC цевки, но и макази за обрежување грозје, макази за работа во овоштарници и виногради, разновидната линија на Униор маказите ги докажуваат своите предности кај широкиот опсег на професионалци и корисници дома.
 • Супериорен квалитетен челик

  Изработени од супериорен квалитетен карбонизиран челик, Униор маказите имаат калапесто ковани челусти, индукциски појачани острици, и солидно изолирани рачки, и исто така се карактеризираат со ефикасна површинска заштита.
 • Калени острици

  Со совршено калени острици можете да работите без употреба на сила и со одлични резултати.