583/6

Атрибути на производот

 • материјал: ножеви од премиум плус јаглероден челик

Предности:

 • механизам за етапно сечење
 • нивната употреба гарантира прецизен рез под прав агол

Употреба:

 • наменет за сечење PVC цевки (дим.195 до 1" и дим.210 do 1,5" дебелина)

Повеќе за производот

Профили

Form of cutting jawsPremium plus carbon steel

#title#
шифраLenghtTube diameterтежина-- prazen stolpec -- 
6054181951295
6094052101.5385

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Резервни делови

 • Бројни дополнителни елементи

  Опсегот на цевастите клучеви е надополнет со други наменски алати за работа со цевни инсталации, како што се разни цевасти секачи и стеги, искречки алати, тест пумпи за работа со цевки.
 • Ергономски облик

  Специјалниот фат на цевастиот клуч, благодарение на својот ергономски облик, секогаш лежи на дланката совршено додека изведувате цврст, нелизгав фат на цевките, без обзир на нивната форма или широчина.
 • Лесна монтажа

  Униор алатите за цевки дозволуваат безбедна и ефикасна монтажа на водоводни системи, бидејќи тие пренесуваат многу дополнителна сила на цевките и обезбедуваат силен и сигурен фат без завртки или штрафови.