567R/7P

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • острици индукционо појачани
 • фино брусени челусти
 • заштита од корозија
 • рачки обложени со пластика

Предности:

 • повратна пружина

Употреба:

 • за сечење лим 400N/mm² до дебелина од 1,5 mm

Информативен лист

pdfНожици за лим, "PELICAN" - 567R/7P

Повеќе за производот

Профили

Форма на челустиЗа долги, непрекинати краевиПремиум плус јаглероден челикДоживотна гаранција

#title#
шифраДолжинаДодатна должинатежина-- prazen stolpec -- 
60933529056672
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

За долги, непрекинати краеви

Related products

 • Безбедно сечење

  Дизајнирани за сигурно и прецизно сечење на челичниот лим, армирање бетон, жици и кабли, PVC цевки, но и макази за обрежување грозје, макази за работа во овоштарници и виногради, разновидната линија на Униор маказите ги докажуваат своите предности кај широкиот опсег на професионалци и корисници дома.
 • Супериорен квалитетен челик

  Изработени од супериорен квалитетен карбонизиран челик, Униор маказите имаат калапесто ковани челусти, индукциски појачани острици, и солидно изолирани рачки, и исто така се карактеризираат со ефикасна површинска заштита.
 • Калени острици

  Со совршено калени острици можете да работите без употреба на сила и со одлични резултати.