550/3PR

Атрибути на производот

 • материјал: ножеви од премиум плус јаглероден челик
 • алуминиумска подвижна челуст
 • остриците се термички обработени до цврстина од мин. 50 HRC
 • нож обложен со тефлон
 • никлувана
 • рачки обложени со пластика

Предности:

 • сопирачка за заштита од случајно отворање
 • штит против лизгање

Употреба:

 • употреба за режење овошки и винова лоза

Информативен лист

pdfНожици за овошки - 550/3PR

Повеќе за производот

Профили

Form of cutting jawsPremium plus carbon steel

#title#
шифраLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
601590200287

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Резервни делови

 • Безбедно сечење

  Дизајнирани за сигурно и прецизно сечење на челичниот лим, армирање бетон, жици и кабли, PVC цевки, но и макази за обрежување грозје, макази за работа во овоштарници и виногради, разновидната линија на Униор маказите ги докажуваат своите предности кај широкиот опсег на професионалци и корисници дома.
 • Супериорен квалитетен челик

  Изработени од супериорен квалитетен карбонизиран челик, Униор маказите имаат калапесто ковани челусти, индукциски појачани острици, и солидно изолирани рачки, и исто така се карактеризираат со ефикасна површинска заштита.
 • Калени острици

  Со совршено калени острици можете да работите без употреба на сила и со одлични резултати.