531/4PR

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • Корисни за виткање и симнување на изолација од жици
 • челусти: фино брусени
 • завршна површина: фосфатизирана по стандард ISO 9717
 • рачки обложени со пластика
 • изработени по стандард ISO 9242

Предности:

 • Прецизниот облик на зглобот овозможува автоматско отварање на клучот во хоризонтална позиција, па така се употребува сила само за време на симнувањето на изолацијата од жиците

Употреба:

 • Остриците за сечење се индукциски појачани до 61 херц

Информативен лист

pdfКлешти армирачки - 531/4PR

Профили

Form of cutting jawsPremium plus carbon steel

#title#
шифраLenghtWidthThicknessAdditionsl lenghtтежина-- prazen stolpec -- 
601386224302317333
601387250362518424
601388280362518455

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Related products

 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.