512/4G

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • ивиците за сечење се индукционо појачани
 • челусти: фино брусени
 • завршна површина: фосфатизирана по стандард ISO 9717
 • назабена внатрешна површина на челустите
 • челустите свиени под агол од 45 степени
 • тешки пластични рачки
 • долгите свиени челусти овозможуваат едноставно и прецизно стискање на завртките и навртките
 • моќните челусти овозможуваат добар стисок

Повеќе за производот

Профили

Straight half round jawsJaws formJaws formPremium plus carbon steel

#title#
шифраLenghtWidthDiameterThicknessAdditionsl lenghtтежина-- prazen stolpec -- 
608720170172.5961152
608721200172.5977204
Клунести клешти со страничен секач и фат за цевка, свиени
шифраLenghtЖица макс.1600 N/mm² Макс. дијаметар (мм)Жица макс.650 N/мм² Макс. дијаметар (мм)
6087201701,62,0
6087212001,82,5

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.