472/4G

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • фино брусени челусти
 • завршна површина: фосфатна по стандард ISO 9717
 • назабена внатрешна површина за фат
 • робусни рачки изолирани со пластични навлаки
 • изработени по стандард ISO 5745

Стандарди

ДИН ИСО 5745-долги

Информативен лист

pdfПлоснати клешти - 472/4G

Профили

Flat jawsPremium plus carbon steel

#title#
шифраLenghtWidthAdditionsl lenghtThicknessтежина-- prazen stolpec -- 
60870414015398120
60870516016499146

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.