462/1BI

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • ивиците за сечење индукционо појачани
 • полирани челусти
 • завршна површина: хромирани по стандард ЕN 12540
 • рачки изолирани со двокомпонентни навлаки

Предности:

 • Гулење на изолација од единечни проводници од 1,5 мм и 2,5 мм
#title#
шифраLenghtWidthThicknessAdditionsl lenghtтежина-- prazen stolpec -- 
624059160211022211
cutting capacity
шифраLenghtЖица макс.1600 N/mm² Макс. дијаметар (мм)Жица макс.650 N/мм² Макс. дијаметар (мм)
6240591601,62,5

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.