461/4G

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • ивиците за сечење индукционо појачани
 • фино брусени челусти
 • завршна површина: фосфатна по стандард ISO 9717
 • робусни рачки изолирани со пластични навлаки
 • изработени по стандард ISO 5749

Стандарди

466/4G Странични клешти за сечење, јака изведба 466/4P Странични клешти за сечење, јака изведба 466/1BI Странични клешти за сечење, јака изведба 461/4P Странични клешти за сечење 461/4G Странични клешти за сечење 461/1BI Странични клешти за сечење

Информативен лист

pdfСечици страницни - 461/4G

Повеќе за производот

Профили

Jaws formPremium plus carbon steel

#title#
шифраLenghtWidthThicknessAdditionsl lenghtтежина-- prazen stolpec -- 
608697140199.518169
60869816022.51022214
Клешти за странично сечење
шифраLenghtЖица макс.1600 N/mm² Макс. дијаметар (мм)Жица макс.650 N/мм² Макс. дијаметар (мм)
6086971401,62,0
6086981601,62,5

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.