461/4E

Повеќе за производот

Профили

Форма на челустиПремиум флекс-плус јаглероден челикДоживотна гаранција

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс плус јаглероден челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • робусни рачки изолирани со двокомпонентни навлаки
#title#
шифраДолжинаШиринаДебелинаДодатна должинатежина-- prazen stolpec --
620072115138.213.595
Клешти за странично сечење за електроника
шифраДолжинаЖица 750-850 N/мм² Макс. дијаметар (мм)
6200721151,5
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.