455/4E

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс плус јаглероден челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • ивиците за сечење индукционо појачани
 • робусни рачки изолирани со двокомпонентни навлаки

Профили

Form of cutting jawsPremium flex plus carbon steel

#title#
шифраLenghtWidthAdditionsl lenghtThicknessтежина-- prazen stolpec -- 
62007111016.68.113.294
Клешти за електроника-преден секач капацитет на сечење (10N=1kg)
шифраLenghtЖица 750-850 N/мм² Макс. дијаметар (мм)
6200711101,5

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Прецизност

  Алатите за употреба во електрониката се разликуваат по прецизноста во произведувањето и одличната функционалност, што гарантира комплетен спој со предметот на кој се работи, дури и во тешко достапни места.
 • Ефективност

  Алатот обезбедува неколку функции, како што се: сечење, отстранување и притискање кабли, што ја забрзува работата и без дополнителен физички напор.
 • Издржливост

  Врвните материјали спречуваат брзо абење на алатот, безбедносните елементи прават поправките да се вршат без ризик од повреди и ергономскиот облик осигурува безбедна и едноставна употреба.