Челни клешти, за сечење, за безбедна работа на височина

455/1BI-H

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • ивиците за сечење се индукционо појачани
 • полирани челусти
 • завршна површина: хромирани по стандард ISO 1456:2009
 • двокомпонентни робусни изолирани рачки
 • изработени по стандард ISO 5748

Предности:

 • Со цел да се обезбеди највисоко ниво на безбедност, металниот прстен не е монтиран само преку пластичните рачки, туку е прикачен преку металниот дел од рачката на алатот.
 • не-отстранлив метален прстен
 • тежината е означена на секоја од алатките
 • прстенот на алатот е доволно голем да држи 2 карабинери
 • Алатките на Униор за работа на висина се дизајнирани да ги сочуваат основните функции на алатот, ергономијата и корисноста на алатот
#title#
шифраLenghtWidthThicknessAdditionsl lenghtтежина-- prazen stolpec -- 
62620116027227255
cutting capacity (10N=1kg)
шифраLenghtЖица макс.1600 N/mm² Макс. дијаметар (мм)Жица макс.650 N/мм² Макс. дијаметар (мм)
6262011601,62,5

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • ЕДНОСТАВНО ЕФИКАСНО РЕШЕНИЈА

  Работење на височини вклучува високо ниво на ризик, така што ништо не може да се остави на случајност. Униор - синоним за висококвалитетни рачни алатки, претставува линија на алатки специјално прилагодени за работа на височина, со цел да се избегнат опасните падови.
 • ВИСОКО-КВАЛИТЕТНИ АЛАТКИ ЗА БЕЗБЕДНА РАБОТА НА ВОДОВИ

  Алатите за работа на висина се стандардни алати опремени со точки за прицврстување.Прицврстените алати зналително ја зголемуваат безбедноста на работното место.
 • Висока прецизност

  Алатките на Униор за работа на височини се дизајнирани да ги сочуваат основните функции на алатот, ергономијата и корисноста или да ги намалат до најмала можна мера.