455/1BI

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик за алат
 • ковани, целосно појачани и калени
 • ивиците за сечење индукционо појачани
 • полирани челусти
 • завршна површина: хромирана според ISO 1456: 2009
 • робусни рачки изолирани со двокомпонентни навлаки
 • изработени по стандард ISO 5748

Стандарди

ДИН ИСО 5748

Профили

Form of cutting jawsPremium plus carbon steel

#title#
шифраLenghtWidthThicknessAdditionsl lenghtтежина-- prazen stolpec -- 
60919216027227254
Челни клешти за сечење капацитет на сечење (10N=1kg)
шифраLenghtЖица макс.1600 N/mm² Макс. дијаметар (мм)Жица макс.650 N/мм² Макс. дијаметар (мм)
6091921601,62,5

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.