447/4PHPP

Атрибути на производот

 • материјал: специјален хром ванадиум челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • завршна површина: фосфатна по стандард ISO 9717
 • фино брусени челусти
 • рачки обложени со пластика

Предности:

 • запчестата челуст е дизајнирана за да овозможи оптимален стисок на предметот
 • отвор на челусти подеслив во10 позиции
 • НРР клештите имаат копче за брзо регулирање на отворот на челустите што овозможува брзо и прецизно адаптирање на челуста за железен стисок на работното парче
 • Екстремно силен фат: дизајнот и обликот на челустите на клештите наспроти тенката конструкција, овозможуваат подобар силен стисок на работното парче, што резултира со стабилност, безбедност во работењето и поголема ефикасност
 • Завршеток: клештите се прецизно исковани од високо квалитетен челик за алат и калени
 • Работа: согласно тенката конструкција, челустите овозможуваат работа со една рака во тешко дофатни места
 • Изработена од материјал со двојна компонента што го намалува лизгањето од дланката за време на работењето и така овозможува безбеден и ефективен пренос од дланката до челустите на клештата
 • Ергономични: рачките се дизајнирани за целосно прилагодување на дланката и така овозможува подобро ракување и безбедност во работата

Профили

Jaws formInstructions for safe usePremium chrome vanadium steel

#title#
шифраLenghtThicknessMaximum tube diameterтежина-- prazen stolpec -- 
6204212408.540353

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (видео)

 • Бројни дополнителни елементи

  Опсегот на цевастите клучеви е надополнет со други наменски алати за работа со цевни инсталации, како што се разни цевасти секачи и стеги, искречки алати, тест пумпи за работа со цевки.
 • Ергономски облик

  Специјалниот фат на цевастиот клуч, благодарение на својот ергономски облик, секогаш лежи на дланката совршено додека изведувате цврст, нелизгав фат на цевките, без обзир на нивната форма или широчина.
 • Лесна монтажа

  Униор алатите за цевки дозволуваат безбедна и ефикасна монтажа на водоводни системи, бидејќи тие пренесуваат многу дополнителна сила на цевките и обезбедуваат силен и сигурен фат без завртки или штрафови.