427/4DG

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • завршна површина: фосфатна по стандард ISO 9717
 • двокомпонентни робусни изолирани рачки

Предности:

 • прецизен процес на стегање проследен со паралелен стисок

Употреба:

 • за стегање 6- и 8-пина и тип RЈ 11/12 (9.65 mm ширина) и тип RЈ 45 (11.68 mm ширина)
 • професионален алат за сечење и вадење изолација на линиски телефонски кабли
 • со додатен дел за вадење изолација за округли кабли
 • со секач за должина и нож за демонтажа за линиски кабли 6 и 12 mm ширина

Повеќе за производот

Профили

Premium plus carbon steel

#title#
шифратежина-- prazen stolpec -- 
621553401

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.