427/4CG

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • завршна површина: фосфатна по стандард ISO 9717
 • двокомпонентни робусни изолирани рачки

Предности:

 • Специјално дизајнирани челусти за стисок кои ја држат безбедно жицата во текот на процесот на вадење изолација

Употреба:

 • подвижно копче-се прилагодува на потенка жица до 30 AWG (0.05mm2) или подебела жица до 8 AWG (8mm2)
 • стега неизолирани конектори 10-22 AWG (1.5 до 6.0mm2)
 • стега изолирани конектори 10-22 AWG (1.5 до 6.0mm2)
 • стега автоматски конектори 7 до 8 mm

Повеќе за производот

Профили

Premium plus carbon steel

#title#
шифратежина-- prazen stolpec -- 
621552378

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.