427/2FG

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • челусти појачани до 38-40 HRC
 • многу лесни за ракување

Предности:

 • шестоаголен стисок
 • накрсно делување се поставува со дискови на ротирачки профил
 • наззабен ротирачки продолжеток со 6-позиции за запирање на ротација 6, 10, 16, 25, 35, 50mm2.
 • преносникот овозможува добар пренос на помала сила

Повеќе за производот

Профили

Premium plus carbon steel

#title#
шифраWire diameter in mm2тежина-- prazen stolpec -- 
6215556 - 501350

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.