424/4P

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • фино брусени челусти
 • завршна површина: фосфатна по стандард ISO 9717
 • рачки обложени со пластика, изолирани

Употреба:

 • за неизолирани папучи (дим.140 od 0,5-2,5mm², дим.180 0,25-16mm2)
 • за стегање на не-изолирани терминали на кабелот

Информативен лист

pdfКримп клешти - 424/4P

Повеќе за производот

Профили

Premium plus carbon steel

#title#
шифраWire diameter in mm2Lenghtтежина-- prazen stolpec -- 
6079490.5 - 2.5140144
6079500.25 - 16180258

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.