406/4G

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • ивиците за сечење се индукционо појачани
 • завршна површина на глава: фино брусена
 • завршна површина: фосфатизирана по стандард ISO 9717
 • робусни и со пластика изолирани рачки
 • изработена според стандард ISO 5746

Стандарди

ИСО 5746

Информативен лист

pdfКомбинирана клешта - 406/4G

Повеќе за производот

Профили

Flat jawsJaws formJaws formPremium plus carbon steel

#title#
шифраLenghtWidthAdditionsl lenghtThicknessтежина-- prazen stolpec -- 
60867314023328157
60867416024359.5224
608675180273810274
608676200294110.5341
608677220324711421
Комбинирани клешти капацитет на сечење (10N=1kg)
шифраLenghtЖица макс.1600 N/mm² Макс. дијаметар (мм)Жица макс.650 N/мм² Макс. дијаметар (мм)
6086731401,62,0
6086741601,62,0
6086751801,82,5
6086762002,02,5
6086772202,03,0

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.