405/4G

Атрибути на производот

 • материјал: специјален плус јаглероден челик
 • ковани, целосно појачани и калени
 • ивиците за сечење се индукционо појачани
 • фино брусени челусти
 • завршна површина: фосфатна по стандард ISO 9717
 • робусни со PVC изолирани рачки
 • изработени според стандард ISO 5746

Стандарди

ИСО 5746

Информативен лист

pdfКомбинирани клешти - 405/4G

Повеќе за производот

Профили

Flat jawsJaws formJaws formPremium plus carbon steel

#title#
шифраLenghtWidthAdditionsl lenghtThicknessтежина-- prazen stolpec -- 
60866816024359.5224
608669180273810273
608670200294110.5351
Комбинирани клешти капацитет на сечење (10N=1kg)
шифраLenghtЖица макс.1600 N/mm² Макс. дијаметар (мм)Жица макс.650 N/мм² Макс. дијаметар (мм)
6086681601,62,0
6086691801,82,5
6086702002,02,5

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Ергономски рачки

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Заштита на површината

  Клештите се изработени од одличен челик со специјален подобрен состав. Неколку модели доаѓаат со дополнителна хромирана заштитна површина.
 • Висока прецизност

  Со нивниот совршен дизајн и технолошка супериорност, клештите на Униор даваат a високо прецизно задржување во било кој случај на општа или наменска употреба.