238/1 12p

Атрибути на производот

 • материјал:специјален флекс хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан и кален
 • хромиран според ISO 1456:2009
 • полирана
 • изработен според стандард ISO 2725-1 (само метричка димензија )

Стандарди

ИСО 2725-1

Профили

3/8” internal 4-pointsocket 12-pointLIFE profileDo not use with pneumatic toolsPremium flex chrome vanadium steel

#title#
шифраWrench sizeLenghtDiameterDiameterТ минтежина-- prazen stolpec -- 
61712262810.216.9828
61690572810.616.9828
61690682811.816.9829
61690792813.216.9829
616908102814.516.9830
616909112815.716.9829
616910122816.916.9828
616911132817.917.9832
616912142819.617,91239
616913152820,920,91246
616914163021.921.91248
616915173023.523.51249
616916183024.7211265
616917193025.9231473
616918203227.2241486
616919213227.9251488
616920223229.72614105
616921233231.72714120
616922243231.92816112
6169231/4"2810.216.9828
6169245/16"2811.816.9829
6169253/8"2814.516.9830
6169267/16"2815.716.9829
6169271/2"2817,917,9832
6169289/16"2819,719.71239
6169295/8"3021,921.91248
61693011/16"3023,523.51259
6169313/4"3025.9231473
61693213/16"3227.9251488
6169337/8"3229.52614105
61693415/16"3231.92814112
6169351"3233.93014132

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.