234.8/4

Атрибути на производот

 • Материјал на основа : хром молибден
 • Материјал на прстенот : Гума
 • Завршна површина на основа : Фосфатен согласно стандард DIN

Информативен лист

pdfОсигурач IMPACT од 1,1/2 - 234.8/4

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифрадимензијаДијаметарДијаметарДолжинаДијаметартежина-- prazen stolpec -- 
61712680 - 100755.775655
617127105 - 120855.784640
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.