234.4/4

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан и кален
 • фосфатен по стандард ISO 9717

Информативен лист

pdfIMPACT продолжеток 1,1/2" - 234.4/4

Профили

1.1/21.1/2Премиум флекс-хром челик од ванадиумДоживотна гаранција

#title#
шифраЗнак за SQ 4 аголен профилДолжинаДијаметарДијаметартежина-- prazen stolpec -- 
6177081.1/2"125498633651
6177091.1/2"25049865652
6177101.1/2"500498691951
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.