233/4L6p

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан и кален
 • фосфатен по стандард ISO 9717
 • направени согласно стандард ISO 2725-2 и DIN 3129

Профили

1” internal 4-pointsocket 6-pointPremium flex chrome vanadium steel

#title#
шифраWrench sizeDiameterDiameterLenghtProfile Thicknessтежина-- prazen stolpec -- 
61677122405410021879
61677224425410021921
616773274654100241012
616774305054100241075
616775325254100241090
616776335354100241109
616777345554100401162
616778365654100651207
616779385954100651222
616780416354100641367
616781426454100641380
616782466954100631613
616783507454100621793
616784558054100601976
616785608654120782726
616786659254125803192
616787709954125803595
6167887510486135854512
6167898010986135855532

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.