Гарнитура IMPACT насадни клучеви 1/2" за тркала од алуминиум во пластична касета

231/4PPB

Атрибути на производот

 • Димензија на касетата: 197х167х47

Set includes:

 • 3x impact socket 1/2" for alloy wheels, 6 point (article 231/4P) dim. 17, 19, 21
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура IMPACT насадни клучеви 1/2" за тркала од алуминиум во пластична касета 619965 231/4PPB 17 - 21 3
насаден клуч IMPACT 1/2" за алуминиумски тркала 231/4P 17, 19, 21 3
Пластична касета за насадни клучеви 981PBM1 197x167x47 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.