231/4AHX

Атрибути на производот

 • материјал:специјален флекс хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан и кален
 • фосфатен по стандард ISO 9717
#title#
шифраSign HX profileDiameterLenghtLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
615218525751585
615219625751593
615220825752595
61522110257525114
61522212257525130
61522314257525148
61522417257525183
61522519257525207
6187507/32"257515901
6187511/4"257515951
6187529/32"257520971
6187535/16"2575251001
6187557/16"2575251251
6187579/16"2575251521
6187585/8"2575251701
61875911/16"2575251891
6187603/4"2575252051

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.