2210/2

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс плус јаглероден челик
 • целосно подобрен и појачан
 • хромирана површина по ISO 1456:2009, со пјачана средна завртка
 • за вадење макари со 3, 6, 9 жлеба
 • Алатот е дизајниран за демонтажа на погонска макара со жлебови на челната страна. Алатот ја демонтира макарата без било каков ризик од оштетување.Алатот е прилагодлив за различни пречници на макари, бидејќи краците се прилагодливи
#title#
шифраWidthDiameterHeightтежина-- prazen stolpec -- 
62022610048 - 821351085

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Поставете ги ногарките на извлекувачот внатре во отворот на котурот.

Завртете ја плочата за да ги подигнете краците на извлекувачот, па така тие цврсто го фаќаат котурот.

Завртете го вретеното во правец на стрелки на часовник, се додека не испадне котурот.

Кога ќе се заврши со работата, отстранете го извлекувачот

Може да се употреби за ...

Резервни делови

Related products

 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Ергономска рачка

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Висока прецизност

  Со својот перфектен дизајн и технолошка супериорност, Униор алатите за автомобили осигуруваат висока прецизност во секоја прилика за општа и наменска употреба.