215/2

Атрибути на производот

 • материјал: специјален хром ванадиум челик
 • целосно појачан и кален
 • хромиран според ЕN 12540
 • изработен според стандард DIN 896 (само метричка димензија)

Стандарди

215/2 Цевчест клуч ДИН 896

Информативен лист

pdfЦеваст клуч - 215/2

Повеќе за производот

Профили

насаден клуч 6 аголенПремиум хром челик ванадиумДоживотна гаранција

#title#
шифраГолемина на клучДолжинаДијаметарДијаметарДијаметарДебелина на профилДебелина на профилтежина-- prazen stolpec -- 
6006966 x 71051011.26.38828
6006978 x 910512.7146.39939
6006988 x 1012012.8156.38864
60069910 x 1112015.516.76.3101064
60070012 x 1314018.219.58.51212104
60071713 x 171502024.610.51313144
60070114 x 1514021.222.38.51414134
60071814 x 1715021.224.610.51313142
60070216 x 1715023.524.610.51515158
60071917 x 1916024.62712.51616183
60070318 x 1915525.82712.51616184
60504419 x 221702731.412.51818266
60796019 x 241602733.714.52020230
60070520 x 221652931.412.51818269
60070621 x 2316530.332.514.52020282
60796222 x 2416031.433.714.52020299
60070724 x 2618533.73614.52222356
60072324 x 2719033.737.214.52222374
60070825 x 2820034.838.316.52424432
60070927 x 3220038.14416.52727536
60255730 x 3220041.64416.52727585
60312830 x 3621542.649.618.52828730
60312936 x 4121551.657.418.531311070
61857541 x 4623552572234341555
61857646 x 5023559632236682030
61857750 x 5523563682139752030
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Резервни делови

 • Долготрајност

  Клучевите се изработени од висококвалитете хромиран челик ванадиум со поголема густина на местата со најголем притисок, а ваквото димезионирање и производство само ја зголемуваат нивната екстремна моќност и издржливост
 • Безбедно сечење

  Со нивното специјално безбедно сечење, клучевите спречуваат оштетување на аглите и ивиците на навртките и нитните со дистрибуирање на силата подеднакво на површината настрана од надворешните линии на нитната или главата на навртката наместо директно на ивиците.
 • Иновативен дизајн

  Префинетиот дизајн овозможува Униор клучевите да гарантираат точен и ефикасен пренос на сила кон главите на навртките и завртките.