2091

Атрибути на производот

Предности:

 • со 7 LED диоди (6 напред и 1 на врвот)
 • 6 LED диоди може да бидат вклучени меѓу 3 саати, а 1 LED диоди на врвот 7 саати
 • luminous flux of top LED light: 80 lm
 • luminous flux of front LED light: 350 lm
 • со 2 прилагодливи држачи
 • со 3 магнети
 • едноставно подесувањена аголот на осветлување од 0-180 степени
 • изработено од пластичен материјал пријатен за корисникот
 • со 2 адаптера (12/24V и 100-240V)
 • магнетот на дното ја носи целокупната тежина на LED светилката
 • LED лампа

Повеќе за производот

Профили

Instructions for safe use

#title#
шифраLenghtThicknessтежина-- prazen stolpec -- 
62023725055512

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

 • Заштита на површината

  Алатите за автомобили се изработени од одличен челик со подобрен состав. Неколку модели одат со дополнителна хромирана заштита на површината.
 • Ергономска рачка

  Со ергономски рачки и специјално дизајниран фат, површината на Униор клештите обезбедува максимална удобност при работа и висока ефикасност со минимален напор.
 • Висока прецизност

  Со својот перфектен дизајн и технолошка супериорност, Униор алатите за автомобили осигуруваат висока прецизност во секоја прилика за општа и наменска употреба.