199.6/1

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс хром ванадиум челик
 • кована, целосно појачана и калена
 • завршна површина: хромирана според ISO 1456:2009
 • полирана глава
 • направена според стандард ISO 3316

Информативен лист

pdfКардански зглоб 1" - 199.6/1

Профили

11Да не се употребува на пневматски алатПремиум флекс-хром челик од ванадиумДоживотна гаранција

#title#
шифраЗнак за SQ 4 аголен профилДијаметарДолжинатежина-- prazen stolpec -- 
6176581"491411120
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.