192/2HXVDEDP

Атрибути на производот

 • материјал:глава од специјален флекс хром ванадиум челик
 • материјал: врв од специјален плус јаглероден челик
 • целосно појачан и кален

Предности:

 • двојно обложен-двобојната изолација овозможува дополнителна безбедност
 • проверено со електричен тест

Важно!

 • ако втората обвивка е видлива, заменете го вашиот алат VDE со нов направен според стандард ЕН 60900

Стандарди

ЕN 60900

#title#
шифраSign HX profileLenghtLenghtDiameterтежина-- prazen stolpec -- 
61517347682776
61517457682773
61517567682780
61517687682796
6151771076827110

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Безусловна заштита

  Униор изолираните VDE алати обезбедуваат безусловна заштита дури и кога се користат во живо коло со над 1000 волтен потенцијал. Намената на сите алати е темелно потврдена по основ на ударна сила, електрика, отпорност на пламен, изолација, лепливост и тестови за печат, така што секој алат се тестира индивидуално.
 • Високо-квалитетен челик

  Изолирани клучеви, клешти, ножици, одвртувачи и други алатки за работа со електрични и други енергетски инсталации се изработени од високо-квалитетен челик за алат со дополнителна заштита и дизајниран за едноставна и безбедна употреба.
 • VDE прописи

  VDE изолирани и тестирани во согласност со прописите VDE, Униор алатките за работа во живи електрични средини излегуваат во пресрет на барањата на меѓународно признатиот Европски EN 60900 стандард.