190.4/2VDEDP

Атрибути на производот

 • материјал: специјален хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан и кален
 • глава: хромирана според ISO 1456:2009
 • изработен според стандард EN 60900

Предности:

 • двојно обложен-двобојната изолација овозможува дополнителна безбедност
 • проверено со електричен тест
Важно!
 • ако втората обвивка е видлива заменете го вашиот VDE алат со нов

Стандарди

ЕN 60900

Профили

Article made according to VDE standards1/2” internal 4-point1/2” pointVDE DP double layered - double coloured insulationDo not use with pneumatic toolsPremium flex chrome vanadium steelLifetime warranty

#title#
шифраSign SQ 4-point profileLenghtDiameterтежина-- prazen stolpec -- 
6122051/2"12527209
6122041/2"25028380
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Безусловна заштита

  Униор изолираните VDE алати обезбедуваат безусловна заштита дури и кога се користат во живо коло со над 1000 волтен потенцијал. Намената на сите алати е темелно потврдена по основ на ударна сила, електрика, отпорност на пламен, изолација, лепливост и тестови за печат, така што секој алат се тестира индивидуално.
 • Високо-квалитетен челик

  Изолирани клучеви, клешти, ножици, одвртувачи и други алатки за работа со електрични и други енергетски инсталации се изработени од високо-квалитетен челик за алат со дополнителна заштита и дизајниран за едноставна и безбедна употреба.
 • VDE прописи

  VDE изолирани и тестирани во согласност со прописите VDE, Униор алатките за работа во живи електрични средини излегуваат во пресрет на барањата на меѓународно признатиот Европски EN 60900 стандард.