190/2LVDEDP

Атрибути на производот

 • материјал:специјален флекс хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан
 • глава:хромирана според ISO 1456:2009
 • изработен според стандард EN 60900

Предности:

 • двојно обложен- двобојната изолација овозможува дополнителна безбедност
 • проверено со електричен тест

Важно!

 • ако втората обвивка е видлива, заменете го вашиот алат VDE со нов

Стандарди

ЕN 60900

#title#
шифраWrench sizeLenghtDiameterDiameterProfile Thicknessтежина-- prazen stolpec -- 
619104109620.72727116
619105119621.62727116
619106129622.62727123
619107139623.32727127
619108149625.82735134
619109159626.82735132
619110169627.42735143
6191111796302735151
619112189631.72735174
6191131996322735170
619114209633.42735200
6191152196332735188
621604229633.629.635213
621605249635.631.635238

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Безусловна заштита

  Униор изолираните VDE алати обезбедуваат безусловна заштита дури и кога се користат во живо коло со над 1000 волтен потенцијал. Намената на сите алати е темелно потврдена по основ на ударна сила, електрика, отпорност на пламен, изолација, лепливост и тестови за печат, така што секој алат се тестира индивидуално.
 • Високо-квалитетен челик

  Изолирани клучеви, клешти, ножици, одвртувачи и други алатки за работа со електрични и други енергетски инсталации се изработени од високо-квалитетен челик за алат со дополнителна заштита и дизајниран за едноставна и безбедна употреба.
 • VDE прописи

  VDE изолирани и тестирани во согласност со прописите VDE, Униор алатките за работа во живи електрични средини излегуваат во пресрет на барањата на меѓународно признатиот Европски EN 60900 стандард.