188C

Атрибути на производот

 • Димензија на касетата: 321х198х54

Set includes:

 • 15x screwdriver socket 1/4"; hex (article 187/2HX dim. 3, 4, 5, 6, 7), TX profile (article 187/2TX dim. TX8, TX10, TX15, TX25, TX27, TX30, TX40), crosstip (article 187/2PH dim. PH 1, PH 2, PH 3)
 • 1x reversible ratchet 1/4"
 • accessories 1/4"; 1x sliding T - handle, 2x extension bar (55, 150mm), 1x universal joint

Повеќе за производот

Профили

1/4” internal 4-point1/4” pointsocket 6-pointTX profileScrewdriver profile, crosstip, PHLIFE profileHEXAGON profileDo not use with pneumatic tools

#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клучеви 1/4" на метален сталак 615151 188C - 33
Насаден клуч прихват 1/4" 188/2 6p 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 13
Двонасочна крцкалка 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Т рачка 1/4" 188.3/2 1/4" 1
Продолжеток 1/4", долг 188.4/2 1/4"x55, 1/4"x150 2
Кардански зглоб 1/4" 188.6/2 1/4" 1
Насаден клуч крстач прихват 1/4" 187/2PH PH 1, PH 2, PH 3 3
Насаден клуч инбус прихват 1/4 187/2HX 3, 4, 5, 6, 7 5
Насаден клуч со ТХ профил прихват 1/4 187/2TX TX 8, TX 10, TX 15, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40 7
Метална касета 981K3/8 3/8"x321x198x54 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.