Гарнитура насадни клучеви 1/4" и битсови во метална касета

188BI6P36

Атрибути на производот

 • Димензија на касетата: 244х207х59

Set includes:

 • 10x socket 1/4", 6 point (article 188/2 6P) dim. 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
 • 1x reversible ratchet 1/4"
 • accessories 1/4"; 2x extension bar (55, 150mm), 1x universal joint, 1x adaptor for bits (1/4"-1/4")
 • 1x spinner handle 1/4"
 • 20x bits C6,3; hex (article 6469C6,3 dim. 3, 4, 5, 6), TX profile (article 6472C6,3 dim. TX10, TX15, TX20, TX25, TX27, TX30, TX40), crosstip (article 6463C6,3 dim. PH 1, PH 2, PH 3), double-crosstip (article 6466C6,3 dim. PZ 1, PZ 2, PZ 3), flat (article 6460C6,3 dim. 0.6x4.5, 1,2x6,5, 1,2x8,0)
#title#
Име на производ SKU Артикл Димензии Количина
Гарнитура насадни клучеви 1/4" и битсови во метална касета 621407 188BI6P36 - 36
Насаден клуч прихват 1/4" 188/2 6p 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 10
Битс уметок имбус, 3 парчиња во гарнитура 6469C6,3 3, 4, 5, 6 4
Двоен битс уметок крстач(РZ), 3 парчиња во гарнитура 6466C6,3 PZ 1, PZ 2, PZ 3 3
Битс уметок крстач(РН), 3 парчиња во гарнитура 6463C6,3 PH 1, PH 2, PH 3 3
Плоснат битс уметок, 3 парчиња во гарнитура 6460C6,3 0.6 x 4.5, 1.2 x 6.5, 1.2 x 8.0 3
Битс уметок со ТХ профил, 3 парчиња во гарнитура 6472C6,3 TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40 7
Двонасочна крцкалка 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Продолжеток 1/4", долг 188.4/2 1/4"x55, 1/4"x150 2
Кардански зглоб 1/4" 188.6/2 1/4" 1
Адаптер за продолжетоци 188.9 1/4" - 1/4" 1
Продолжеток-одвртка со рачка 1/4 188.8 1/4" 1

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.