188.1/1FBI

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс хром ванадиум челик
 • ладно ковано тело
 • целосно појачан
 • завршна површина: хромирана по стандард ISO 1456:2009
 • ергономски тешки двокомпонентни рачки

Предности:

 • механизам со 40 - заба
 • работен агол од 9°
 • флексибилна рачка која дозволува работење со нагиб максимално до 90° со 22,5° степен на нагиб
 • Безбедносен систем за заклучување
 • Втичницата се ослободува од крцкалката со едноставно притискање на копчето.

Повеќе за производот

Профили

1/4” pointPremium flex chrome vanadium steel

#title#
шифраSign SQ 4-point profileLenghtThicknessWidthтежина-- prazen stolpec -- 
6183671/4"1802225127

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Резервни делови

 • Едноставна употреба

  Работењето со крцкалката прилагодена на втичницата на механизмот со 75 запци, кој го дели целиот круг од 360° на делови од агли со 4,8 степени и со тоа се гарантира поедноставна употреба дури и во скоро недостапни точки. Со поголеми зголемувања на крцкалката, неколку вртења и помалку сила, може да се постигне поголема остварливост и прецизност.
 • Прецизност

  Заедно со неопходните крцкалки, Униор втичниците дозволуваат дури и предвидливо и прецизно затегнување и попуштање на вијците и завртките-работењето со Униор крцкалките е побезбедно и попрецизно.
 • Безбедност

  Специјалниот систем за задржување на втичницата со таканаречено копче на еден допир-за ослободување, обезбедува поголема сигурност во работата и зголемена брзина на блокада на втичницата.