183/2

Атрибути на производот

 • материјал: специјален хром ванадиум челик
 • кован, целосно појачан и кален
 • завршна површина: обложена со хром според ЕN 12540
 • профил до димензија 12x14 е со 6 агли, oд 17x19 дo 30x32 е сo 12 агли

Употреба:

 • Во индустрија и работилници за поправки специјализирани за хидраулични и пневматски инсталации
 • Овој клуч помага во работата кај споевите, каде употребата на стандарден окаст клуч е невозможна согласно природата на работата(пр.Соединување на челични кабли и водоводни цевки и на вентили итн.)

Информативен лист

pdfКлуч отворен окаст - 183/2

Повеќе за производот

Профили

насаден клуч 6 аголеннасаден клуч 12 аголенПремиум хром челик ванадиумДоживотна гаранција

#title#
шифраГолемина на клучДолжинаДебелинаДебелинаШиринаШиринаДодатна должинаДодатна должинатежина-- prazen stolpec -- 
6127018 x 1014578.518206748
61270210 x 111528.59202278.564
61270311 x 1316591122268.51088
61270412 x 1417810122428911125
61514716 x 181961212.530.533.51314203
61270517 x 19210131432351415204
61270619 x 22233141635411517242
61270722 x 24265161741451718297
61270824 x 27265171745481820367
61270930 x 32285212350522224552
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

 • Долготрајност

  Клучевите се изработени од висококвалитете хромиран челик ванадиум со поголема густина на местата со најголем притисок, а ваквото димезионирање и производство само ја зголемуваат нивната екстремна моќност и издржливост
 • Безбедно сечење

  Со нивното специјално безбедно сечење, клучевите спречуваат оштетување на аглите и ивиците на навртките и нитните со дистрибуирање на силата подеднакво на површината настрана од надворешните линии на нитната или главата на навртката наместо директно на ивиците.
 • Иновативен дизајн

  Префинетиот дизајн овозможува Униор клучевите да гарантираат точен и ефикасен пренос на сила кон главите на навртките и завртките.