1693R

Атрибути на производот

 • Pro Road Repair држачот е софистициран производ, развиен во соработка со некои од најдобрите механичари во светот.
 • Држачот е изработен од силни алуминиумски и челични делови и тежи само 5,1кг.
 • Во споредба со традиционалните троножни виљушкасти држачи, двоножниот дизајн на Униор зазема помалку простор и нуди повеќе механички работен простор. Стабилноста на држачот е иста како кај дизајните со три нозе.
 • Горниот склоп се подесува под агол, додека целосниот држач е прилогодлив по висина
 • Држачот е погоден за работа и на полесни планински велосипеди.
 • Горниот склоп е истотака компатибилен со UNIOR`s PRO Workshop со плоча.
 • Држачот може да биде надградн за да подржува велосипеди со помош на оски, со дополнителен пренос преку адаптерот на оската -артикл 1693R.2.

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифраДебелинаШиринаШиринаМинимална висинаМаксимална висинатежина-- prazen stolpec -- 
62752968410217707108506000
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Accessories

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.