1693EL.5 НОВО

Атрибути на производот

Подвижната лента за алати се монтира на столбот на електричната поправка на Униор и обезбедува оптимално поставување на фиоката за алати. Послужавникот ќе биде токму таму каде што ви треба, обезбедувајќи совршено поставување на алатите и малите делови, со што ќе ја зголемите продуктивноста на работата бидејќи нема да треба да се вртите до работната маса. Послужавникот за алат може да ротира 90 степени лево или десно. Раката што може да се преклопи е долга 500 мм и овозможува да се повлече фиоката за алати преку велосипедот ако е потребно или да се премести од работната површина кога не се користи. Послужавник за алат е изработен од тенка метална плоча и лента за пена СОС, со простор за закачување на различни алатки и отворени оддели за складирање.

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифраДолжинаШиринаШиринаВисинаМинимална должинаЛ макс.тежина 
629028325215234652844130
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.