организатор на мали делови со рака што може да се свитка за 1693EL

1693EL.3 НОВО

Атрибути на производот

Организаторот за преклопување на мали делови се монтира на столбот на електричната поправка на Униор и обезбедува оптимално поставување за него. Поставувањето ќе ја направи работата поудобна и попродуктивна бидејќи помалите делови ќе бидат токму таму каде што ви требаат и нема да мора да се свртите кон работната маса за да пристапите до неа. Организаторот на деловите може да се ротира 90 ° лево или десно, раката што може да се свитка е долга 500 mm и ви овозможува да го повлечете организаторот преку велосипедот доколку е потребно или да го свиткате надвор од работната површина кога не го користите. Организаторот е компатибилен со сите големини на пластични кутии во нашата палета.
  • Пластичните кутии не се вклучени во организаторот и се продаваат одделно.
#title#
шифраДолжинаШиринаШиринаВисинаМинимална должинаЛ макс.тежина 
629026500215651742843910
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

Accessories

  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.