1693EL.2 НОВО

Атрибути на производот

Држачот за лаптоп што се преклопува се монтира на столбот на држачот за електрична поправка на Унијата и обезбедува оптимално поставување на лаптопот. Поставувањето ќе ја направи работата поудобна и попродуктивна бидејќи компјутерот ќе биде во право каде што ви треба и нема да мора да се свртите кон работната маса за да пристапите до него. Послужавникот е доволно голем за да поддржува лаптопи со големина до 15˝ и може да ротира за 90 степени лево или десно. Раката што може да се преклопи е долга 500 mm и ви овозможува да го повлечете лаптопот преку велосипедот, поблиску до вас или да го преместите од работната површина кога не го користите.

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифраДолжинаШиринаШиринаВисинаМинимална должинаЛ макс.тежина 
629025405215291752845610
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (фотографии)

  • Нова напредна технологија

    Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
  • Прилагодени решенија за одлични резултати

    Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
  • Одлична издржливост

    УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.