1667/2

Атрибути на производот

 • материјал: специјален флекс плус јаглероден челик
 • Алатот се користи за поправка на мали штети на предниот ланчаник. Тесниот отвор е наменет за средување на забецот, поширокиот за средување на држачот на ланчаникот.

Повеќе за производот

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифраДолжинаДебелинаШиринаДодатна должинаДодатна должинатежина-- prazen stolpec -- 
61970424342254,57542
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови

Употреба (фотографии)

Употреба (видео)

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.