1609.1/2

Атрибути на производот

 • Силен магнет на задната страна на клучот, овозможува алатот да се смести на соодветно место.
 • Алатот може да се употребува само со рака или со помош на клуч со големина од 13 mm

Како да се користи алатот?

 • Алатот се употребува за отстранување и навртување на Shimano пластични вијци кои се користат на Hollowtech II модели на котури

Профили

Доживотна гаранција

#title#
шифраПакување на малo RP1 Level 1 - ДолжинаПакување на мало RP1 Level 1 - ШиринаДијаметарДијаметарДијаметарРадиусРадиустежинатежина-- prazen stolpec -- 
623120110803215,4132,32,53333
* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови. Сите наведени димензии може да се разликуваат во ниво на толеранција

Употреба (видео)

 • Нова напредна технологија

  Употребата на новите технолошки методи и материјали со врвен квалитет резултираат со алатки со долг животен век, безбедносниот дизајн обезбедува вршење поправка на нештата без штета, прилагодени решенија, одлична ефикасност, современи материјали и ергономски дизајн со кој се обезбедува добар изглед.
 • Прилагодени решенија за одлични резултати

  Нашите решенија нудат адаптибилност на велосипедските делови на сите производители. Нашата традиција, нашиот сопствен дизајн, и постојан технолошки развој и модерната технологија не држи еден чекор понапред.
 • Одлична издржливост

  УНИОР рачните алатки ја завршуваат работа побрзо и овозможуваат полесна работа во тесни простори. Тие се адаптирани за работа на најновите модели на велосипеди.