1263

Атрибути на производот

 • мерниот крак направен од појачан растеглив челик, 40x1,2 mm, со mm-градација
 • Наслонот е направен од црн елоксиран алуминиумски профил, 40x14 mm
 • Прецизност: 0,5 mm/m

Информативен лист

pdfСтоларска винкла - 1263

#title#
шифраLenghtLenghtтежина-- prazen stolpec -- 
617693250135205
617694300135225
617695350190300
617696400190315
617697500210370

* Сликите на производите се симболични. Сите димензии се во мм, тежината е во грамови
 • Прецизност во мерењето

  Мерните ленти, момент клучевите со заштита од преоптеретување, либели (и дигитални), мерила за ниво, правоаголни винкли, ѕидарски метра и мерни листови се одлични претставници на прецизни мерни инструменти, без кои успешно планирање и извршување на работата е едноставно невозможно да се замисли.
 • Употреба на тестер за безбедност

  Мерните алати се прецизни и во исто време и едноставни за употреба - како во универзални мерења со класични мерни ленти во разни варијанти така и во специфични ѕидарски и браварски работи, баждарења итн.
 • Повеќе верзии

  Униор прецизните алати се достапни во класични и верзии со уметнички дизајн - дигитални со тајмери и други карактеристики. Сите алати се дизајнирани и произведени според тековните интернационални стандарди.